Lite sen middag i kväll, för magen gick ju enligt vintertid fortfarande. 😉
I kväll åt vi zucchini- och halloumibiffar, hirs, vitlöksyoghurt och sallad. Supergott! 😀
Zucchini- och halloumibiffar 10 st.
1 zucchini
150 g halloumi
1 liten gullök
2 vitlöksklyftor
1 ägg
3 msk potatismjöl
salt
svartpeppar
olja eller smör till stekning
Börja med att grovriva zucchinin.
Lägg den i en sil, strö över lite salt, blanda och låt den vila 10 min.
Grovriv halloumin.
Hacka löken fint.
Pressa vitlöken.
Pressa ur så mycket vätska du kan ur zucchinin.
Blanda alla ingredienser.
Forma biffar och lägg dem direkt i stekpannan.
Stek dem gyllenbruna.
Servera med en god sås och de tillbehör du önskar.
Smaklig måltid! 🙂