I dag hade vi Familjen Paulson på besök. Som alltid mysigt, kul och trevligt!
Egentligen skulle vi dit, med se det tyckte ju då inte min bil, så de kom hit i stället.
Alltid en utmaning i köket med allergiker på besök!
Gluten- och laktosfri cheesecake, och nästan sockerfri. God var den, för inget blev kvar.
Gluten- och laktosfri cheesecake 6 port.
4 dl cornflakes
1 tsk kanel
25 g mjölkfritt margarin
3 dl laktosfri vispgrädde
175 g laktosfri färskost
0,5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Smält margarinet.
Krossa cornflakes för hand, blanda med kanel och margarin.
Tryck ut smulorna i en springform.
Vispa ihop grädde, ost, florsocker och vanilj med elvisp till hårt fluff.
Fördela smeten i formen.
Täck med gladpack och ställ i frysen i ca. 5 timmar.
Ta ut cheesecaken ur frysen och låt den stå framme i 30 min. Dekorera om du vill.