Jag blir inte direkt ledsen när jag får höra: Vi kan väl göra någon god asiatisk grytgrej med fläsk och grönsaker! Vi gjorde en 돼지고기찜, dwaejigogijjim med morötter. Så lätt och gott!
🇰🇷

Dwaejigogijjim med morötter 2 port.
1 msk olja
250 gr fläskkött
1/2 salladslök
1/2 gul lök
1 morot i skivor
Marinad t köttet
2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk riven ingefära
1 chili el 1tsk gochugaru
1 litet rivet päron
2 msk soja
1 msk mirin
1 msk sesamolja
10 vred svartpeppar
2 stora nävar spenat
Skiva och marinera köttet.
Hetta upp olja i en stekpanna.
Häll i allt utom spenat.
Fräs allt på medelvärma ca 7-10 min.
Blanda ner spenaten och servera efter ca 2 min.